Floris van Bommel

floris-van-bommel

Floris van Bommel is het jongere ontwerp van de Van Bommel schoenen. Deze modellen worden ontworpen door creatief directeur Floris van Bommel. Floris van Bommel vormt samen met zijn broers Reynier en Pepijn de negende generatie schoenmaker bij Van Bommel.

De schoenen van Floris van Bommel zijn trendy en eigentijds waar moderne kleuren en eigenwijs design belangrijk zijn. Toch houd Floris van Bommel de geschiedenis van Van Bommel in ere. De schoenen van Floris van Bommel worden vervaardigd met eeuwenouden kennis die van vader op zoon is overgedragen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal. Door deze vervaardiging staat elk paar Floris van Bommel schoenen voor duurzaamheid en kwaliteit.

Aan de Floris schoen is altijd iets spannends te ontdekken, of het nu een aparte belijning, een bijzondere leest, heftige kleuren of een gekleurde zool betreft. Floris van Bommel heeft bewezen met een scherp oog voor mode en design een ijzersterke collectie te kunnen neerzetten met de bekende Van Bommel kwaliteit. Floris van Bommel schoenen koop je online bij shoefashion.nl of in onze winkel op de Westermarkt in Tilburg