,
van 10
beoordelingen
Geen producten in winkelwagen

logo

gino-b cobbler 14596-3 cognac boots

Unieke code: cobbler 14596-3 cognac
Gino-B cobbler 14596-3 boots cognac leder, leder voering
€ 125,00
€ 249,95
maten
Selecteer uw maat

Fabrikant:

E-mailadres
gino bianchi cobbler 14596-3 cognac shoefashion tilburg
gino bianchi cobbler 14596-3 cognac shoefashion tilburg2
gino bianchi cobbler 14596-3 cognac shoefashion tilburg3
gino bianchi cobbler 14596-3 cognac shoefashion tilburg4
gino bianchi cobbler 14596-3 cognac shoefashion tilburg5
Beschrijving

ginob shoefashion 

Gino-B cobbler 14596-3 boots cognac leder,  leder voering

De nieuwe collectie van Gino Bianchi is een eerbetoon aan de ambachtelijke schoenmakerij. Zeventig jaar traditie, ervaring, verfijning en ontwikkeling worden terug gevoerd naar deze collectie. Het begon met een hamer en een nijptang, de twee voornaamste gereedschappen van een schoenmaker en tevens de basis voor het brandmerk van deze collectie. In een fabriek in het noorden van Portugal, waar men 70 jaar geleden begon met de productie van klassieke herenschoenen en vandaag zich met trots een van de beste schoenmakerijen van het land mag noemen.

De Cobbler by Gino Bianchi collectie is toegesneden op de hedendaagse trend van men’s grooming. Ofwel de dandy-style. Een perfecte match ook met de Barbers-trend, for men’s only. De campagne ter lancering van de collectie kon dan ook niet anders als in samenwerking met de beste Barbers van het land. Van Amsterdam tot London heeft de Boots & Barbers promo tour plaatsgevonden, waarbij vooraanstaande mode-schoenwinkels en Barbiers zijn aangedaan.

De eerste levering van deze collectie, is een feit, in daarvoor geselecteerde winkels die wij voor de Cobbler collectie omdopen tot Boot-stations. Deze collectie is een “early-autumn” collectie n diverse stijlen.

ginoB