9.3,
9.3
9.3 van 10
256 beoordelingen
Geen producten in winkelwagen

logo

gino-b cobbler 16654w-4 black boots

Unieke code: cobbler 16654w-4 zwart
Gino-B cobbler 16654w-4 zwart boots.Gino Bianchi cobbler
Luxe dames boots van het merk Gino Bianchi in een luxe zwarte kleur. Deze zwarte veterschoenen zijn vervaardigd van hoogwaardig leder, voorzien van prachtige klassieke perforaties. Deze Chelsea boots zijn voorzien van een vetersluiting, welke zorgt voor een goede aansluiting met de voet. Deze dames boots zijn voorzien van een rubberen zool voor extra loopcomfort. De boots zijn mooi te combineren met een stoere spijkerbroek. Combineer deze zwarte Chelsea Cobblers boots met uw eigen style kleding.
€ 115,00
€ 229,95
maten
Selecteer uw maat

Fabrikant:

E-mailadres
ginoB cobblers 16654w-4 zwart shoefashion tilburg
ginoB cobblers 16654w-4 zwart shoefashion tilburg2
ginoB cobblers 16654w-4 zwart shoefashion tilburg3
ginoB cobblers 16654w-4 zwart shoefashion tilburg4
Beschrijving

ginob shoefashion 

Gino-B cobbler 16654w-4 zwart boots.Gino Bianchi cobbler 

Gino Bianchi heeft een nieuwe collectie en daar worden wij heel blij van! De collectie is een eerbetoon aan de ambachtelijke schoenmakerij, en het begon allemaal met en hamer en een nijptang, de twee voornaamste gereedschappen van een schoenmaker en ook de basis voor het brandmerk van deze collectie. Zeventig jaar traditie, ervaring, verfijning en ontwikkeling worden terug gevoerd naar deze collectie. In een fabriek in het noorden van Portugal, waar zeventig jaar geleden begonnen is met de productie van klassieke herenschoenen en zich vandaag met trots een van de beste schoenmakerijen van het land mag noemen.

Wegens succes is er nu ook een dames-collectie op de Boots & Barbers herencollectie ontwikkeld, die de naam ‘Boots & Baristas’ kreeg. De collectie is toegesneden op de hedendaagse trend van men’s grooming. Ofwel, de dandystyle. De boots hebben dus een stoere maar chique uitstraling, waardoor het perfect past onder een jurkje – zoals Beertje van Beers draagt op de foto – maar past ook perfect onder een mooie jeans. Nu te koop online bij Shoefashion.nl of instore in onze winkel op de Westermarkt in Tilburg

barista boots shoefashion tilburg

barista boots shoefashion tilburg westermarkt